dilluns, 7 d’abril del 2014

AVUI CONSELL DE MEDI AMBIENT

Avui, dia 7 d'abril, s'ha celebrat a l'escola, el segon Consell de Medi Ambient.
Les representants de 6è curs, ens han llegit la carta que han redactat amb tots els companys i companyes del seu curs , a proposta seva i a petició del mateix Consell de Medi Ambient celebrat al novembre, en la qual demanem que en el dinar o sopar de la festa de fi de curs, cada família porti els plats, coberts, vasos i tovallons, per tal que sigui una festa lliure de residus.
Ens han comunicat que el dia 13 de maig, vindrà la Cristina Barbens, coordinadora d'Escoles Verdes, per tal d'avaluar si s'han complert els objectius proposats en el Pla d'Acció d'Escola Verda dels darrers últims tres cursos a la nostra escola. Esperem que ens renovin el distintiu per un temps més !!
El dia 15 de juny, el Consell Comarcal del Pla, organitzarà a Linyola, la Festa del Medi Ambient. Les escoles que hi participen hi exposaran mostres de material fet al llarg del curs, relacionat amb el tema d'Escola Verda. Nosaltres, com a Escola Verda, també hi participarem !
Ja sabem el tema estrella de la propera Setmana Europea de la prevenció de residus que es celebrarà al proper novembre : “ El malbaratament del menjar” , ja podem començar a recollir idees !
També es va proposar crear un càrrec a cada classe, per tal de vetllar per l'estalvi de l'energia elèctrica : si cal obrir o no la llum, tancar-la en marxar de la classe...
Els alumnes de les diferents classes, van coincidir tots en que s'han reduït molt els envasos en l'esmorzar dels alumnes, el percentatge d'alumnes que encara en porta és mínim. Els alumnes de cicle superior, van comentar que reutilitzen paper per fer algunes activitats.
Una de les mares, va proposar que el material exposat a la festa del medi ambient, fos el realitzat en els tallers fets a l'escola amb material reciclable. Ens va semblar molt bé.
Ens vam acomiadar tots amb la foto de grup i satisfets d'anar fent camí, per fer un món millor, amb el nostre granet de sorra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada